Garancia

Jótállási idők:

PC: 12 HÓNAP
TFT: 12 HÓNAP
PC, LAPTOP ALKATRÉSZ: 12 HÓNAP
NYOMTATÓ: 12 HÓNAP
LAPTOP: 12 HÓNAP
SZERVER: 6 HÓNAP
SZERVER ALKATRÉSZ: 6 HÓNAP

Az "A" kategóriás termékek esetében minden funkció 100 százalékosan működik, tökéletes esztétikai állapotban vannak, de láthatóan használt termékek. Monitorok és laptopok esetében maximum három pixelhiba észlelhető, a laptopok töltővel rendelkeznek, akkumlátoraik legalább 30 percig működnek.

A "B" kategóriás termékeknél minden esetben esztétikai okai vannak a "B" kategóriába sorolásnak. Műszakilag kifogástalanok a termékek.

MONITOROK: "B" kategóriás monitoroknál a kijelző foltos és vagy karcos vagy pixelhibás, illetve lehet a borításon is külsérelmi nyom (repedés, törés).

LAPTOPOK: "B" kategóriás notebookoknál a kijelző lehet foltos és vagy karcos vagy pixelhibás, továbbá a borításon lehetnek külsérelmi nyomok (repedés, törés), 0%-os akkumulátor vagy akkumulátor nélkül esetleg USB port nem működik vagy törött.

Tartozékok:

MONITOROK: Termékeinkhez alapból NEM JÁR tartozékként a TÁP illetve Video kábelek. Ezeket természetesen kedvezményesen megtudja rendelni a termékek mellé a megfelelő mennyiségben. Ennek oka felhasználáskor például különböző DVI ill. D-SUB kábelek másodrészt rendszerint ezek előfordulnak a háztartásokban és így nem kell külön beépítenünk a vételárba.

LAPTOPOK: Minden esetben a gyári vagy utángyártott külső tápegység (trafó ) tartozéka termékeinknek!  "B" kategóriás termékek esetében az akkumulátor nem minden esetben tartozék illetve 0% osak tehát külső energiaforrás szükséges a működtetéshez.

SZÁMÍTÓGÉP: Táp kábel nem tartozék!

LAPTOP garanciális feltételek:

Az akkumulátor kivételével normál garanciális feltételeink érvényesek a laptopokra is. (12 hónap szervizgarancia) Az akkumulátorokra és azok üzemidejére nem vállalunk garanciát. A hibás (0 perc üzemidejű) akkumulátorú notebookok 10% engedménnyel kaphatók. Működő akkumulátorral rendelt, de hibás akkuval átvett laptopok esetén, 3 napon belüli visszaszállításkor cseréljük az akkumulátort.

Garancia kiterjesztés:

Az alábbi táblázatban található százalékokkal növelve termékeink árát vállalunk akár 2 év szervizgaranciát! A kiterjesztett garancia az adott termékkel együtt, egy számlán vásárolható meg. További részletekről érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon!

Plusz garancia idő vállalása felárral:

+ 6hó + 12hó + 18hó
PC 10% 15% 20%
TFT 10% 15% 20%
NOTEBOOK 15% - -
SZERVER 15% - -

Garanciális ügyintézés folyamata:

3 napon belül azonnal csere Amennyiben a hibás terméket  3 napon belül visszaszállítják telephelyünkre, azonnal cseréljük.
Hiba bejelentése e-mailen Amennyiben bejelenti a info@officecomputer.hue-mail címen garanciális igényét, a javítandó készüléket eljuttathatja ügyfélszolgálatunkra garancia időn túl is. Kérjük, jelezze levelében  egyedi azonosítónk számát.
Garanciális visszáru Garanciális eszközét visszahozhatja személyesen ügyfélszolgálatunkra vagy következő futárszolgálatos kiszállításnál ingyenesen visszáruzhatja.
Termékazonosítás Kérjük, minden esetben győződjön meg a sértetlen garanciális azonosító matricáról, egyedi azonosítóról és mellékelje a számla mellé kapott garancialevelet vagy annak másolatát.
Szervizünk meggyőződik a hibáról Garanciális csere vagy javító folyamat szervizünk hiba feltárásával indul.
Javítás / Csere 14 munkanapon belül javítjuk vagy cseréljük garanciális áruját.
Adminisztráció A termék garanciális ideje a javítás időtartamával növekszik.