ÁSZF

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Vásárlással kapcsolatos ÁSZF

- Garancia

- szállítási feltételek, határidő, költségek, átvételi lehetőségek

- fizetési módok

- elállás jog

- egyéb jogi tudnivalók

- adatvédelmi irányelvek, nyilatkozat

- egyéb, fontosnak vélt információk

1. Bevezetés:

Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) tartalmazza a hasznalt-gsm.hu weboldalon (a továbbiakban: honlap) elérhető szolgáltatás igénybevételének igénybevevő (továbbiakban: Felhasználó) általi használatának feltételeit. A honlap használatához szükséges azon technikai tájékoztatást, melyet ezen ÁSZF nem tartalmaz, a honlapon elérhető tájékoztatások nyújtják. A Felhasználó a honlap használatával tudomásul veszi és elfogadja a jelen ÁSZF-ben foglaltakat

2. Szolgáltató:

Név: Phone Group Kft

Székhely: 1035 Budapest, Bécsi út 85

Cégjegyzékszám: 01-09-308070

Bejegyző Bíróság neve: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága

Adószám: 26212359-2-41

Közösségi adószám: HU26212359

E-mail cím: info@officecomputer.hu

Telefonszám: +36 30 7373 393

3. Honlapon folytatott tevékenység

Új, használt mobiltelefon, kiegészítők és tartozékok értékesítésével áll rendelkezésre ügyfelei részére. Az értékesített termékekre a mindenkori hatályos jogszabályoknak megfelelően vállal jótállást a garancialevelén feltüntett ideig.

4. Felhasználási feltételek:

4.1. Felelősség

A Felhasználó a honlapot kizárólag a saját kockázatára használhatja, és elfogadja, hogy a Szolgáltató nem vállal felelősséget a használat során felmerülő vagyoni és nem vagyoni károkért a szándékosan, súlyos gondatlansággal, vagy bűncselekménnyel okozott, továbbá az életet, testi épséget, egészséget megkárosító szerződésszegésért való felelősségen túlmenően.

A Felhasználó köteles gondoskodni arról, hogy a honlap használata során harmadik személyek jogait vagy a jogszabályokat sem közvetlenül, sem közvetett módon ne sértse.

A Felhasználók által a honlap használata során esetlegesen elérhetővé tett tartalmat (például hozzászólás) a Szolgáltató jogosult, de nem köteles ellenőrizni, és a közzétett tartalmak tekintetében a Szolgáltató jogosult, de nem köteles jogellenes tevékenység folytatására utaló jeleket keresni és ezekért felelősséget nem vállal.

4.2. Szerzői jogok

A honlap teljes egésze (szövegek, képek, grafikai elemek, stb...) szerzői jogvédelem alá esik, így kereskedelmi és saját célokra másolni, módosítani, terjeszteni szigorúan tilos!

5. Honlapon történő vásárlás:

5.1. Ajánlati kötöttség, visszaigazolás

A Szolgáltató a Felhasználót 72 órán belül tájékoztatja a visszaigazolásról. Ha a Felhasználó nem kapja ezt meg 72 órán belül a visszaigazolást telefonon vagy elektronikus levélben, úgy a Felhasználó mentesül ajánlati kötöttsége alól, a megrendelt termékeket nem köteles átvenni.

A visszaigazoló e-mail tartalmazza a vásárlás során megadott adatokat, a rendelési adatokat, a megrendelt termék(ek) nevét, árát, a választott fizetési és szállítási módokat, a rendelés sorszámát, valamint ezen felül a Felhasználó rendeléssel kapcsolatos megjegyzéseit.

5.3. A szerződés létrejötte

A szerződés megkötésére magyar nyelven van lehetőség. A megrendelés leadása elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014 (II.26.) Korm. rendelet hatálya alá tartozik, és szem előtt tartja a fogyasztók jogairól szóló Európai Parlament és a Tanács 2011/83/EU irányelvének rendelkezéseit.

A Szolgáltató az automata visszaigazoló e-mailen felül küld a Felhasználó részére egy második e-mailt (külön elfogadó e-mail), vagy telefonon megkeresi az adatok egyeztetésével 72 órán belül, amellyel a Felhasználó ajánlatát elfogadja, és így a szerződés az ajánlat Szolgáltató általi elfogadásáról szóló külön e-mail megérkezésekor jön létre és nem a megrendelés automatikus visszaigazolásáról szóló e-mail 72 órán belüli megérkezésével.

5.4. A szerződés iktatása

A honlapon keresztül kötött szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, a Szolgáltató azt nem iktatja, utólagosan nem hozzáférhető.

5.5. Számla

  • A Szolgáltató papíralapú számlát állít ki. 0% Áfa tartalommal mobiltelefonoknál, tableteknél, okosóráknál.  Tartozékokra 27% Áfa tartalommal.
  • Futár szolgálattal történő átvételkor a számlát előre kiállítva küldjük a termékkel így a feladást követően technikailag nem áll módunkban módosítani, ennek figyelembevételével igényeljenek számlát.
  • Személyes átvétel esetén kézi számlát tudunk kiállítani a termék átvételekor.

5.6. Fizetés

  • 5.6.1. Utánvét / Futár

Utánvét lehetőséget választva, a megrendelt terméket futárszolgálat igénybevételével a legkésőbb 15 óráig leadott rendeléseket hétköznapokon következő hétköznapi teljesítéssel próbáljuk eljuttatni a megrendelőhöz.

5.7. Átvételi lehetőséges, Szállítás

Azon átvételi lehetőségek, szállítási módok a felsorolása, amelyet a honlap biztosít és ezek részletes bemutatása. Például:

5.7.1. Futárszolgálat

A szállítási mód részletes leírása

Megbízott szerződéses partnerünk: Royal Sprinter Futárszolgálat Kft.

Minden hétköznap 15 óráig veszünk fel másnap hétköznapi kiszállításra megrendeléseket.

Kiszállítás munkanapokon Hétfőtől-Péntekig, 08:00-18:00 óra között történik

A Felhasználó megadhatja a munkahelyének címét is, ha hétköznap nem tartózkodik a regisztráció során megadott címen.

Amennyiben a futár nem találja a címzettet a megadott címen, értesítőt hagy a helyszínen és megadja elérhetőségét és a következő várható érkezésének időpontját. Három kísérlet után visszakerül a webáruházhoz a termék, sikertelen kiszállítással. Ez esetben újra felvesszük a kapcsolatot a megrendelővel.

Ha a termék átvételekor a Felhasználó köteles megvizsgálni, hogy a termék sérülésmentes-e. Amennyiben sérülést tapasztal a csomagoláson, a terméken, a Felhasználó kérheti a futártól jegyzőkönyv felvételét, mert a termék futártól való átvételével illetve az átvételt igazoló dokumentum aláírásával a termék mennyiségi és minőségi átvétele megtörténik, ami azt jelenti, hogy az átvételt követően a Felhasználó kizárólag elállási jogával élhet, ezért a kiszállítást végző személy távozása után a Szolgáltatónak utólag mennyiségi és minőségi reklamációt nem áll módjában elfogadni.

Amennyiben az átvételkor láthatóan sérült a csomagolás vagy a termék, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, minden esetben jegyzőkönyv felvétele szükséges a szállítást végző futárnál! Az átvételt követően észlelt sérülésért a Szolgáltató felelősséget nem vállal!

Szállítási költségek részletes megadása:

Utánvét futárnál: Magyarország területén minden esetben 1.700Ft / csomag

Szállítási határidő: Budapesten akár 1 órán belül,

Vidékre: Következő munkanap (15óráig leadott és visszaigazolt rendelésekre)

A Szolgáltató - eltérő megállapodásának hiányában - a szerződés megkötését követően késedelem nélkül, de legkésőbb harminc napon belül köteles a Fogyasztó rendelkezésére bocsátani (kiszállítani) a terméket. A Szolgáltató késedelme esetén a Fogyasztó jogosult póthatáridőt tűzni. Ha a Szolgáltató a póthatáridőn belül nem teljesít, a Fogyasztó jogosult a szerződéstől elállni. A Fogyasztó póthatáridő tűzése nélkül akkor jogosult a szerződéstől elállni akkor, ha a Szolgáltató a szerződés teljesítését megtagadta vagy a szerződést a felek megállapodása szerint vagy a szolgáltatás felismerhető rendeltetésénél fogva a meghatározott teljesítési időben - és nem máskor - kellett volna teljesíteni.

6. Elállási jog

6.1. Elállási jog gyakorlásának menete

Az e pontban foglaltak kizárólag a szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körén kívül eljáró természetes személyre vonatkoznak, aki árut vesz, rendel, kap, használ, igénybe vesz, valamint az áruval kapcsolatos kereskedelmi kommunikáció, ajánlat címzettje (a továbbiakban Fogyasztó).

A terméknek, több termék szolgáltatásakor az utoljára szolgáltatott terméknek, a Fogyasztó vagy az általa megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy általi átvételének napjától számított tizennégy (14) napon belül a szerződéstől indokolás nélkül elállni.

Az elállási jog nem terjed ki a NEM rendeltetésszerű használatra! A csomag összes (fóliák,tartozékok,készülék) egységét vissza kell szolgáltatni hiány és sérülés mentesen, ellenkező esetben Óvulást állapít meg a hiányzó darabok tekintetében és csökkentett áron vásárolja vissza! 

Fogyasztót a szerződés megkötésének a napja és a termék átvételének napja közötti időszakban is gyakorolja elállási jogát.

Ha a Fogyasztó elállási jogával élni kíván, elállási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni (például postán, telefaxon vagy elektronikus úton küldött levél útján) a jelen ÁSZF 2. pontjában feltüntetett elérhetőségek igénybevételével a Szolgáltató részére.  A Fogyasztó határidőben gyakorolja elállási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási nyilatkozatát a Szolgáltató részére.

A Fogyasztót terheli annak bizonyítása, hogy elállási jogát az 5. pontban meghatározott rendelkezéseknek megfelelően gyakorolta.

Mindkét esetben a Szolgáltató e-mailben haladéktalanul visszaigazolja a Fogyasztó elállási nyilatkozatának megérkezését.

Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a Fogyasztó az erre irányuló nyilatkozatát 14 naptári napon belül (akár a 14. naptári napon) elküldi a Szolgáltatónak.

Postai úton történő jelzés alkalmával a postára adás dátumát, e-mail vagy telefaxon keresztül történő értesítés esetén az e-mail illetve a fax küldésének idejét veszi figyelembe a Szolgáltató a határidő számítás szempontjából. A Fogyasztó levelét ajánlott küldeményként adja postára, hogy hitelt érdemlően bizonyítható legyen a feladás dátuma.

A Fogyasztó elállás esetén köteles a megrendelt terméket a Szolgáltató 2. pontban feltüntetett címére indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni. A határidő betartottnak minősül, ha a Fogyasztó a 14 napos határidő letelte előtt elküldi (postára adja vagy az általa megrendelt futárnak átadja) a terméket.

A termék a Szolgáltató címére történő visszaküldésének költsége a Fogyasztót terheli. A Szolgáltatónak az utánvéttel visszaküldött csomagot nem áll módjában átvenni. A termék visszaküldésének költségének kívül az elállás kapcsán a Fogyasztót semmilyen más költség nem terheli.

Ha a Fogyasztó eláll a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb a Fogyasztó elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül a Szolgáltató visszatéríti a Fogyasztó által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, ideértve a fuvarozási (kiszállításért fizetett) költséget is, kivéve azokat a többletköltségeket, amelyek amiatt merültek fel, hogy a Fogyasztó a Szolgáltató által felkínált, legolcsóbb szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozási módot választott. A Szolgáltató jogosult a visszatérítést mindaddig visszatartani, amíg vissza nem kapta a terméket, vagy a Fogyasztó nem igazolta hitelt érdemlően, hogy azt visszaküldte: a kettő közül a Szolgáltató a korábbi időpontot veszi figyelembe.

A visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmaz a Szolgáltató, kivéve, ha a Fogyasztó más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja; e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag a Fogyasztót semmilyen többletköltség nem terheli.

A Fogyasztó kizárólag akkor vonható felelősségre a termékben bekövetkezett értékcsökkenésért, ha az a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használat miatt következett be.

6.2. A Fogyasztót mely esetekben nem illeti meg az elállási jog

Szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szolgáltatás egészének teljesítését követően, ha a Szolgáltató a teljesítést a Fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg, és a Fogyasztó tudomásul vette, hogy a szolgáltatás egészének teljesítését követően felmondási jogát elveszíti.

Olyan termék vagy szolgáltatás tekintetében, amelynek ára, illetve díja a pénzpiac Szolgáltató által nem befolyásolható, a 14 napos elállási határidő alatt is lehetséges ingadozásától függ.

Olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a Fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állított elő a Szolgáltató elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a Felhasználó személyére szabtak.

Romlandó vagy minőségét rövid ideig megőrző termék tekintetében.

Olyan alkoholtartalmú ital tekintetében, amelynek tényleges értéke a Szolgáltató által nem befolyásolható módon a piaci ingadozásoktól függ, és amelynek áráról a felek az adásvételi szerződés megkötésekor állapodtak meg, azonban a szerződés teljesítésére csak a megkötéstől számított harmincadik napot követően kerül sor.

Olyan vállalkozási szerződés esetében, amelynél a Szolgáltató a Fogyasztó kifejezett kérésére keresi fel a Felhasználót sürgős javítási vagy karbantartási munkálatok elvégzése céljából.

Lezárt csomagolású hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépes szoftver példányának adásvétele tekintetében, ha az átadást követően a Fogyasztó a csomagolást felbontotta.

A nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalom tekintetében, ha a Szolgáltató a Fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg a teljesítést, és a Fogyasztó e beleegyezésével egyidejűleg nyilatkozott annak tudomásul vételéről, hogy a teljesítés megkezdését követően elveszíti elállási jogát.

7. Jótállás

Az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállással kapcsolatban az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet tartalmaz előírásokat. A rendelet (tárgyi) hatálya csakis az új, Magyarország területén kötött fogyasztói szerződés keretében értékesített és a rendelet mellékletében felsorolt termékekre vonatkozik.

A kormányrendelet mellékletében felsorolt tartós fogyasztási cikkek tekintetében a kötelező jótállás 1 év, melynek kezdő időpontja a termék a Fogyasztónak történő átadásának a napja vagy ha az üzembe helyezést a Szolgáltató vagy annak megbízottja végzi, az üzembe helyezés napja.

A forgalmazó nem vállalja a jótállási igényeket amennyiben a termék átvételét követően nem a használati útmutatónak megfelelően használták a terméket, illetve olyan külső behatás éri amitől garanciát nem lehet érvényesíteni a gyári szervizben. Ilyenek például: legkisebb beázás, törés, fizikai behatások készülékre és tartozékaira, nem gyári tartozék használatából eredő károk.

Ugyanazon hiba miatt a Felhasználó kellékszavatossági és jótállási igényt, illetve termékszavatossági és jótállási igényt egyszerre, egymással párhuzamosan nem érvényesíthet, egyébként viszont a Felhasználó a jótállásból fakadó jogok az 7.1. és a 7.2. pontban meghatározott jogosultságoktól függetlenül megilletik.

7.1. Szavatossági, jótállási igények érvényesítése

A szavatossági igényeit a Felhasználó az alábbi elérhetőségeken érvényesítheti:

E-mail cím: info@4Gmobil.hu

A Szolgáltató a szóbeli panaszt, amennyiben arra lehetősége van, azonnal orvosolja. Ha a szóbeli panasz azonnali orvoslására nincs lehetőség, a panasz jellegéből adódóan vagy ha a Felhasználó a panasz kezelésével nem ért egyet, akkor a Szolgáltató a panaszról jegyzőkönyvet – melyet öt évig, a panaszra tett érdemi válaszával együtt - vesz fel.

A Szolgáltató írásbeli panaszra vonatkozó szabályok szerint köteles eljárni.

A Szolgáltató a telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési szolgáltatás felhasználásával közölt szóbeli panasz esetén a Felhasználónak legkésőbb az érdemi válasszal egyidejűleg megküldi a jegyzőkönyv másolati példányát e-mailben.

Minden egyéb esetben a Szolgáltató az írásbeli panaszra vonatkozó szabályok szerint jár el.

A telefonon, vagy más hírközlési eszköz segítségével rögzített panaszt a Szolgáltató egyedi azonosítóval látja el, mely a későbbiekben egyszerűsíti a panasz visszakeresését.

A Szolgáltató a hozzá írásban érkezett panaszt 30 napon belül érdemben megválaszolja. Az intézkedés jelen szerződés értelmében elektrónikus úton történik.

A panasz elutasítása esetén a Szolgáltató az elutasítás indokáról tájékoztatja a Felhasználót.

9. Egyéb információk:

9.1. ÁSZF, árak módosítása

A Szolgáltató jelen ÁSZFet, a honlapon forgalmazott termékek árait és egyéb feltüntetett árakat bármikor módosíthatja, a módosítás a honlapon történő közzétételt követően lép életbe. Ajánlattételnek nem minősül minden esetben megtartja magának a jogot mely rendeléseket tudja teljesíteni. Ezt minden esetben telefonos egyeztetéskor egyezteti

9.2. Technikai korlátok

A honlapon történő vásárlás feltételezi a Felhasználó részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra. A Szolgáltatót nem terheli felelősség, ha bármilyen működési hiba észlelhető az internetes hálózatban, ami megakadályozza a honlap működését és a vásárlást.

9.3. Adatvédelmi szabályzat

A szolgáltató adatvédelmi szabályzata a következő címen érhető el:

10. Adatvédelmi nyilatkozat:

A Phone Group  Kft. (1037 Budapest, Bécsi út 85), mint a www.4gmobil.hu üzemeltetője számára nagyon fontos az oldal látogatóinak, regisztrált felhasználóinak illetve partnereink adatbiztonsága. A Phone Group Kft., mint a www.4Gmobil.hu tulajdonosa és üzemeltetője, egyben, mint adatkezelő kijelenti, hogy a szolgáltatásán keresztül megszerzett adatokat a mindenkor hatályos magyarországi jogszabályoknak megfelelően kezeli, különös tekintettel a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezéseire.1 A jelen Adatvédelmi Szabályzat folyamatosan elérhető a http://www.4gmobil.hu/ felületen. A Phone Group Kft. fenntartja magának a jogot jelen Adatvédelmi Szabályzat bármikori megváltoztatására. Természetesen az esetleges változásokról kellő időben értesíti felhasználóit. A Phone Group Kft. bár elkötelezett a szolgáltatások minőségének a legmagasabb szinten tartása irányában, a rendszer használatából eredő esetleges károkért felelősséget nem vállal. Cselekvőképtelen és korlátozottan cselekvőképes kiskorú személy hozzájárulásához nem szükséges törvényes képviselőjének hozzájárulása, ugyanis a nyilatkozat a mindennapi életben tömegesen előforduló regisztrációt céloz, és különösebb megfontolást nem igényel (Ptk. 12/C § (2) bekezdés). A Phone Group Kft. kijelenti továbbá, hogy tiszteletben tartja partnereinek, az oldal látogatóinak, és regisztrált felhasználóinak személyes és bizalmas információit. A tudomására jutó valamennyi adatot és tényt bizalmasan kezel, azokat kizárólag a szolgáltatásai működtetéséhez, fejlesztéséhez, a hirdetési felületek értékesítéséhez. A szolgáltatásokon belül, az érintettel kapcsolatos minden adat kezelése önkéntes hozzájáruláson alapul.

Cégünk a regisztrált felhasználók kifejezett hozzájárulása nélkül nem továbbítja az oldal látogatóinak, regisztrált felhasználóinak illetve partnereink személyes adatait más adatkezelő számára. Cégünk statisztikai adatokat harmadik félnek kizárólag az adatközlő személyére vonatkozó információtól megfosztva adja át, így biztosítva az adatközlő személyes adatainak reprodukálhatatlanságát. Cégünk piackutatási célból a partnerek tárolt adatait (cégnév, kapcsolattartó neve, elérhetőségi adatok, úgymint e-mail, cím, telefonszám) adatfeldolgozási céllal továbbíthatja Cégünkkel szerződéses kapcsolatban álló harmadik személyek részére.

Az www.hasznalt-gsm.hu adatkezelését kizárólag a Phone Group Kft. végzi, harmadik fél részére személyes adatokat nem ad ki, csak az érintett hozzájárulása alapján. Amennyiben a megkereső hatóság részére a Phone Group Kft. köteles személyes adatot kiadni, és annak minden feltétele adott, úgy a kérésnek eleget tesz. Hatóságok részére - amennyiben a hatóság a pontos célt és az adatok körét megjelölte - személyes adatot az adatkezelő csak annyit és olyan mértékben ad ki, amely a megkeresés céljának megvalósításához elengedhetetlenül szükséges. Tájékoztatjuk a felhasználókat, hogy a bíróság, az ügyész és a nyomozó hatóság tájékoztatás adása, adatok közlése, átadása, illetőleg iratok rendelkezésre bocsátása végett megkeresheti az adatkezelőt (Be. 71. §).

Az Árukereső Partner Portáljáról letöltött és kihelyezett kódok esetében (pl. backlink, widget, jelvény) mindig a Phone Group Kft. adatvédelmi szabályzata az irányadó. Az alábbiakban ismertetjük az oldal látogatóiról kapott és gyűjtött személyes információk körét.

Napló file bejegyzések

Mint a legtöbb weboldal a www.hasznalt-gsm.hu is használ naplóbejegyzéseket. A naplóbejegyzésekben található adatok tartalmazzák az internet protokoll címet ( IP cím), a látogató által használt böngésző típusát, az internet szolgáltatót, dátum/ idő bélyegzőt, hivatkozó és kilépő oldalak címét, és a kattintások számát a látogatás alatt, hogy ennek segítségével látogatási szokásokat lehessen elemezni, az oldal kezelését és adminisztrációját hatékonyabban elvégezhessük, és követhető legyen a látogató mozgása az oldalon. Az IP cím és a hasonló információk nem köthetőek semmiféle személyes információhoz.

"Cookie"-k és "Web Beacon"-ok (kisméretű, a felhasználóval közvetlenül kapcsolatba nem hozható adatokat is tartalmazó adat-fájlok)

A www.4Gmobil.hu"cookie"-kat használ hogy látogatói választásait tárolja, pl. a látogató mely oldalakat nyitotta meg vagy töltötte le, illetve, hogy a látogató böngészőjéhez és egyéb a böngésző által küldött információhoz szabja a weboldal megjelenítését. Az oldal használatával a látogató elfogadja, hogy számítógépén a szolgáltató cookie-t helyezzen el. Néhány hirdető partnerünk használhat "cookie" -kat vagy "web beaconok"-et oldalunkon. Hirdető partnereink a Google Adsense, Adverticum, Etarget, Adpilot.

Az általuk üzemeltetett hirdetési szerverek vagy hálózatok olyan technológiát használnak, mely segítségével a hirdetések és a hivatkozások melyek a www.4Gmobil.hu -n jelennek meg, közvetlenül a látogató böngészőjében töltődnek le. Így automatikusan megkapják a látogatók IP címét, az internet szolgálatót, a használt böngésző típusát, és néhány esetben azt, hogy "Flash" program telepítve van. További technológiákat ("Cookie", "JavaScript", vagy "Web Beacon") használhatnak a reklám hatékonyság méréséhez, vagy ahhoz hogy a megjelenő hirdetések személyre szabottak legyenek.

A www.officecomputer.hu -nak nincs lehetősége befolyásolni a "cookie" -kat, melyeket hirdetői használnak. A vonatkozó részletes Adatvédelmi szabályokat hirdető partnereinknél tekinthetik meg, amelyekből azt is megtudhatják, hogyan tudják elkerülni bizonyos adatgyűjtési eljárásokban való részvételüket. A www.4Gmobil.hu Adatvédelmi Szabályzata nem terjed ki, és cégünk nem szabályozhatja vonatkozó eljárását más hirdetőknek vagy weboldalaknak.

Ha szeretné letiltani a "cookie"-kat, ezt megteheti egyéni böngésző beállításain keresztül. Részletesebb információt a "cookie" -k kezeléséről az adott böngésző honlapján találhat. Ezen túlmenően a Google biztosítja, hogy a felhasználó a Google által megjelenített hirdetések kikapcsolására szolgáló oldalon (http://www.google.hu/privacy_ads.html) letilthatja a Google által elhelyezett cookie-kat. Az Adpilot rendszere által megjelenített személyre szabott hirdetésekről itt tud leiratkozni (http://adpilot.com/index.php?pid=privacy-opt-out). A cookie-k alkalmazásának tiltásával, törlésével az mobileshop.hu oldal használata kényelmetlenebbé válhat a látogató számára. Oldalaink minőségének javítása érdekében a Google Analytics és Google AdWords rendszerek segítségével is nyomon követjük oldalaink felhasználási szokásait, mely szolgáltatások csak statisztikai adatokat biztosítanak, és nem nyújtanak semmilyen információt a látogatóink kilétét illetően.

A www.hasznalt-gsm.hu felhasználói adatbázis

A regisztrációs adatbázisban a Phone Group Kft. a felhasználó által megadott e-mail címet, jelszót, nevet (becenevet), lakcímet, telefonszámot, a regisztráció időpontját, valamint a regisztrációkori IP címét kezeli. A Phone Group Kft. a felhasználó egyedi azonosítójaként az e-mail címét tekinti.

A felhasználó saját facebook regisztrációjának felhasználása esetén a külön facebook adatkezelési nyilatkozata alapján osztja meg személyes adatait a MobileShop Kft-vel. A facebook felhasználási, adatvédelmi elveiről részletes tájékoztatást a facebook szabályzatai (https://www.facebook.com/policy.php és https://www.facebook.com/terms.php) biztosítanak.

A felhasználó által így megadott és a MobileShop Kft. által kezelt adatok elengedhetetlenül szükségesek az azonosításhoz, a kapcsolatfelvételhez.

A felhasználók megismerése, a szolgáltató tevékenységének könnyebbé tétele, a hírlevél és a szolgáltatások személyre szabása érdekében további adatok megadására is van lehetőség: nem, születési idő.

Az adatbázis a fentieken kívül tartalmazza, hogy a felhasználó kért-e e-mail hírlevelet vagy sem. A hírlevéllel kapcsolatos adatkezelést külön pont tárgyalja.

A megadott adatok többségének módosítását el lehet végezni a www.4Gmobil.hu oldalon.

Az adatok esetleges törlését az adatkezelőtől lehet kérni. A törlést az adatkezelő munkanapokon 24 órán belül teljesíti.

A felhasználó IP címét az adatkezelő az vásárlás folyamata alatt rögzíti. A felhasználó IP címét a vásárlástól számított 5 évig kezeli.

A Phone Group Kft. partnerei által nyújtott szolgáltatások minőségbiztosításának érdekében "megbízható bolt" programot üzemeltet. A Phone Group Kft. partnere által biztosított felhasználói adatokat, azaz a felhasználó nevét, e-mail címét, a felhasználó által vásárolt termék adatait, vásárlás dátumát e minőségbiztosítás rendszer működtetése, azaz a termék vásárlásával, partner értékelésével kapcsolatos visszajelzés érdekében kezeli.

Hírlevél szolgáltatás

A Phone Group Kft rendszeresen (jellemzően) hetente hírlevélben értesíti újdonságairól/az oldalon elérhető termékekről azokat a felhasználókat, akik a hírlevél küldését kérték. A kiküldött hírlevelek tartalma a felhasználók által megadott adatok alapján eltérő lehet. A hírlevél szolgáltatásról való leiratkozást az adatkezelő biztosítja. Fentieken felül a Phone Group Kft. rendszere egyéb - a szolgáltatásban magában rejlő - üzeneteket is küldhet alkalmanként.

Személyes adatok tárolásának módja, az adatkezelés biztonsága

A személyes adatok kezeléséhez a szolgáltatás nyújtása során alkalmazott informatikai eszközöket a Phone Group Kft. úgy választja meg és üzemelteti, hogy a kezelt adat:

az arra feljogosítottak számára hozzáférhető (rendelkezésre állás);
hitelessége és hitelesítése biztosított (adatkezelés hitelessége);
változatlansága igazolható (adatintegritás);
a jogosulatlan hozzáférés ellen védett (adat bizalmassága) legyen.
Az adatkezelő olyan műszaki, szervezési és szervezeti intézkedésekkel gondoskodik az adatkezelés biztonságának védelméről, amely az adatkezeléssel kapcsolatban jelentkező kockázatoknak megfelelő védelmi szintet nyújt és az adatkezelés során megőrzi

a titkosságot: megvédi az információt, hogy csak az férhessen hozzá, aki erre jogosult;
a sértetlenséget: megvédi az információnak és a feldolgozás módszerének a pontosságát és teljességét;
a rendelkezésre állást: gondoskodik arról, hogy amikor a jogosult használónak szüksége van rá, valóban hozzá tudjon férni a kívánt információhoz, és rendelkezésre álljanak az ezzel kapcsolatos eszközök.
A Phone Group Kft. informatikai rendszere és hálózata egyaránt védett a számítógéppel támogatott csalás, kémkedés, szabotázs, vandalizmus, tűz és árvíz, továbbá a számítógépvírusok, a számítógépes betörések és a szolgálatmegtagadásra vezető támadások ellen. Az üzemeltető a biztonságról szerverszintű és alkalmazásszintű védelmi eljárásokkal gondoskodik.

Tájékoztatjuk a felhasználókat, hogy az interneten továbbított elektronikus üzenetek, protokolltól (e-mail, web, ftp, stb.) függetlenül sérülékenyek az olyan hálózati fenyegetésekkel szemben, amelyek tisztességtelen tevékenységre, szerződés vitatására, vagy az információ felfedésére, módosítására vezetnek. Az ilyen fenyegetésektől megvédendő a szolgáltató megtesz minden tőle elvárható óvintézkedést. A rendszereket megfigyeli annak érdekében, hogy minden biztonsági eltérést rögzíthessen, és bizonyítékkal szolgálhasson minden biztonsági esemény esetében. A rendszermegfigyelés ezen kívül lehetővé teszi az alkalmazott óvintézkedések hatékonyságának ellenőrzését is.

Az adatkezelő adatai, elérhetősége

Név: Phone Group Kft.
Cím: 1037 Budapest, Bécsi út 85
E-mail: info kukac 4Gmobil.hu
Cégjegyzékszám: 01-09-308070
Adószám: 26212359-2-41

Jogorvoslati lehetőségek

Az érintett tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről, valamint kérheti személyes adatainak helyesbítését, illetve - a jogszabályban elrendelt adatkezelések kivételével - törlését a regisztrációnál jelzett módon, illetve ügyfélszolgálata útján.

Az érintett kérelmére az adatkezelő tájékoztatást ad az általa kezelt, illetőleg az általa megbízott feldolgozó által feldolgozott adatairól, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az adatfeldolgozó nevéről, címéről (székhelyéről) és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg az adatokat. Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 30 napon belül írásban, közérthető formában adja meg a tájékoztatást. E tájékoztatás ingyenes, ha a tájékoztatást kérő a folyó évben azonos területre vonatkozó tájékoztatási kérelmet az adatkezelőhöz még nem nyújtott be. Egyéb esetekben a MobileShop Kft. költségtérítést állapít meg.

Az adatkezelő a személyes adatot törli, ha kezelése jogellenes, az érintett kéri, az adatkezelés célja megszűnt, vagy az adatok tárolásának törvényben meghatározott határideje lejárt, azt a bíróság vagy az adatvédelmi biztos 2 elrendelte.

A helyesbítésről és a törlésről az adatkezelő az érintettet, továbbá mindazokat értesíti, akiknek korábban az adatot adatkezelés céljára továbbították. Az értesítés mellőzhető, ha ez az adatkezelés céljára való tekintettel az érintett jogos érdekét nem sérti.

Az érintett tiltakozhat személyes adatának kezelése ellen, ha

a személyes adatok kezelése (továbbítása) kizárólag az adatkezelő vagy az adatátvevő jogának vagy jogos érdekének érvényesítéséhez szükséges, kivéve, ha az adatkezelést törvény rendelte el;
a személyes adat felhasználása vagy továbbítása közvetlen üzletszerzés, közvélemény-kutatás vagy tudományos kutatás céljára történik;
a tiltakozás jogának gyakorlását egyébként törvény lehetővé teszi.
Az adatkezelő - az adatkezelés egyidejű felfüggesztésével - a tiltakozást a kérelem benyújtásától számított legrövidebb időn belül, de legfeljebb 15 nap alatt megvizsgálja, és annak eredményéről a kérelmezőt írásban tájékoztatja. Amennyiben a tiltakozás indokolt, az adatkezelő az adatkezelést - beleértve a további adatfelvételt és adattovábbítást is - megszünteti, és az adatokat zárolja, valamint a tiltakozásról, illetőleg az annak alapján tett intézkedésekről értesíti mindazokat, akik részére a tiltakozással érintett személyes adatot korábban továbbította, és akik kötelesek intézkedni a tiltakozási jog érvényesítése érdekében.

Amennyiben az érintett az adatkezelőnek a meghozott döntésével nem ért egyet, az ellen - annak közlésétől számított 30 napon belül - bírósághoz fordulhat.

Az adatkezelő az érintett adatát nem törölheti, ha az adatkezelést törvény rendelte el. Az adat azonban nem továbbítható az adatátvevő részére, ha az adatkezelő egyetértett a tiltakozással, illetőleg a bíróság a tiltakozás jogosságát megállapította.

Az érintett a jogainak megsértése esetén az adatkezelő ellen bírósághoz fordulhat. A bíróság az ügyben soron kívül jár el.

A Phone Group Kft. az érintett adatainak jogellenes kezelésével vagy a technikai adatvédelem követelményeinek megszegésével másnak okozott kárt megtéríti. Az adatkezelő mentesül a felelősség alól, ha a kárt az adatkezelés körén kívül eső elháríthatatlan ok idézte elő.

Nem kell megtéríteni a kárt annyiban, amennyiben az a károsult szándékos vagy súlyosan gondatlan magatartásából származott.

Adatkezelést érintő panasszal a bíróságnál, illetve a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál lehet élni:

Székhely: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c
Postacím: 1534 Budapest, Pf.: 834
Telefon: +36 (1) 391-1400
Telefax: +36 (1) 391-1410
E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu
1 2012. január 1-től: az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény alapján.

2 2012. január hó 1-től Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.