Szállítás

Termékeinket vidékre a Royal futárszolgálat vagy GLS szállítja. www.royal.hu, https://gls-group.eu/HU/hu/home  kiszállítással kapcsolatban RENDELÉSnél leadott, Név, Cím megadásával tudnak érdeklődni az oldalukon megadott elérhetőségek egyikén.


Futárszolgálat hétköznapokon 8:00 - 18:00 óráig szállít.

Szállítási díjak:

0 - 15 kg közötti csomag súly esetén 2.100,- Ft.  kb 1db Monitor vagy 1db Számítógép

15 - 20 kg közötti csomag súly esetén 2.300,- Ft.

25 - 30 kg közötti csomag súly esetén 2.500,- Ft.

30 - 40 kg közötti csomag súly esetén 2.700,- Ft.

40 - 50 kg közötti csomag súly esetén 2.900,- Ft.

50 - 60 kg közötti csomag súly esetén 3.100,- Ft.

60 - 70 kg közötti csomag súly esetén 3.300,- Ft.

70 - 80 kg közötti csomag súly esetén 3.500,- Ft.

Az átvételkor a rendelés összegét Önnek a futár felé kell kifizetnie készpénzben. Előre utalással vagy bankkártyával fizetett megrendelés esetén Önnek a futár felé nincs fizetési kötelezettsége.

A megrendelésről kiállított számlát a csomagban találja.

Szállítási határidő:

A kiszállítást a valamely futárszolgálat végzi hétköznapokon 8:00 - 18:00 óráig.

Ha a termék rendelés 14:00-ig megtörténik csomagját következő munkanapon tudjuk Önnek elindítani, amit az azt követő munkanapon szállít ki a futár.

A csomag a rendelést követő 2. munkanapon kerül az Ön által megadott címre.

A futárnak átadjuk az Ön telefonszámát, hogy ha esetleg nem találja a címet, nem talál otthon átvevőt, akkor tudjon Önnel egy másik időpontot egyeztetni vagy segítséget kérni az átadáshoz. Kérés estén természetesen a telefonszáma nem kerül átadásra.

(Amennyiben nagy mennyiségű, nehéz terméket rendelt, kérjük, gondoskodjon segítségről, hogy minél könnyebben és gyorsabban lebonyolítható legyen az átvétel.)

Visszaszállítás feltételei

Önnek lehetősége a terméket visszaküldeni, amennyiben nem találja megfelelőnek. Foxpost szállítás esetén ingyenesen lehet visszaküldeni a terméket 14 napig átvételtől számítva. Így a legkényelmesebb szállítási forma.

A törvényben meghatározott elállási jog szerint 14 napon belül küldheti vissza indoklás nélkül az Önnek nem megfelelő terméket. A Fogyasztó kizárólag akkor vonható felelősségre a termékben bekövetkezett értékcsökkenésért, ha az a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használat miatt következett be illetve fizikai sérülések, ázás vagy egyéb az újra értékesítést korlátozó esemény történt az átvett terméken. Minden esetben a termék visszaérkezését követően utaljuk Önnek vissza a megrendeléskor kifizetett teljes összeget, a kiszállítás díjával együtt. A visszaszállítást Önnek kell leszerveznie, a szállítás díját Önnek kell fizetnie a visszaszállítást végző cég felé.