Szerviz

PC - LAPTOP - NOTEBOOK Szerviz

Térítéses javítás: Cégünk vállalja Magyarországon forgalmazott számítógépek garancia idején túli javítását, szoftver frissítését, alkatrész cseréjét.

Ha több alkatrészt egy időben cserélünk, egyedi árajánlatot adunk!

Kérje szervizünk árajánlatát a következő számon: +36 30/ 73 73 393


Garanciális javítás: Cégünk által értékesített készülékekre az alábbi garancia idők vonatkoznak:

PC: 12 HÓNAP
MONITOR: 12 HÓNAP
SZAMITOGEP: 12 HÓNAP
NOTEBOOK: 12 HÓNAP
NYOMTATÓ: 12 HÓNAP
SZERVER: 6 HÓNAP
SZERVER ALKATRÉSZ: 6 HÓNAP

Plusz garancia idő vállalása felárral:

+ 6hó + 12hó + 18hó
PC 10% 15% 20%
MONITOR 10% 15% 20%
NOTEBOOK 15% - -
SZERVER 15% - -

Termék visszajuttatásáról a vásárlónak kell gondoskodni, helyszíni bevizsgálást és kisebb javítások helyszínen azonnal megvárhatóak.

Minden termék egyedi azonosítóval van ellátva amit garanciális hiba jelzésnél minden esetben ellenőrzünk. Garancia matrica sérülése a garancia vesztésével jár.

Az "A" kategóriás termékek esetében minden funkció 100 százalékosan működik, tökéletes esztétikai állapotban vannak, de láthatóan használt termékek. Monitorok és laptopok esetében maximum három pixelhiba észlelhető, a laptopok töltővel rendelkeznek, akkumlátoraik legalább 30 percig működnek.

A "B" kategóriás termékeknél minden esetben esztétikai okai vannak a "B" kategóriába sorolásnak. Műszakilag kifogástalanok a termékek.

Monitorok: "B" kategóriás monitoroknál a kijelző foltos és vagy karcos vagy pixelhibás, illetve lehet a borításon is külsérelmi nyom (repedés, törés).

LAPTOPOK: "B" kategóriás notebookoknál a kijelző lehet foltos és vagy karcos vagy pixelhibás, továbbá a borításon lehetnek külsérelmi nyomok (repedés, törés), 0%-os akkumulátor vagy akkumulátor nélkül esetleg USB port nem működik vagy törött.

LAPTOP garanciális feltételek:

Az akkumulátor kivételével normál garanciális feltételeink érvényesek a laptopokra is. (12 hónap szervizgarancia) Az akkumulátorokra és azok üzemidejére nem vállalunk garanciát. A hibás (0 perc üzemidejű) akkumulátorú notebookok 10% engedménnyel kaphatók. Működő akkumulátorral rendelt, de hibás akkuval átvett laptopok esetén, 3 napon belüli visszaszállításkor cseréljük az akkumulátort.

Garancia kiterjesztés:

Az alábbi táblázatban található százalékokkal növelve termékeink árát vállalunk akár 2 év szervizgaranciát! A kiterjesztett garancia az adott termékkel együtt, egy számlán vásárolható meg. További részletekről érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon!

Garanciális ügyintézés folyamata:

3 napon belül azonnal csere Amennyiben a hibás terméket  3 napon belül visszaszállítják telephelyünkre, azonnal cseréljük.
Hiba bejelentése  Amennyiben bejelenti  garanciális igényét telefonon, a javítandó készüléket eljuttathatja ügyfélszolgálatunkra garancia időn túl is. Kérjük, jelezze egyedi azonosítónk számát.
Garanciális visszáru Garanciális eszközét visszahozhatja személyesen ügyfélszolgálatunkra vagy következő futárszolgálatos kiszállításnál ingyenesen visszáruzhatja.
Termékazonosítás Kérjük, minden esetben győződjön meg a sértetlen garanciális azonosító matricáról, egyedi azonosítóról és mellékelje a számla mellé kapott garancialevelet vagy annak másolatát.
Szervizünk meggyőződik a hibáról Garanciális csere vagy javító folyamat szervizünk hiba feltárásával indul.
Javítás / Csere 14 munkanapon belül javítjuk vagy cseréljük garanciális áruját.
Adminisztráció A termék garanciális ideje a javítás időtartamával növekszik.